Anunț: Serviciul public comunitar local de evidență a persoanelor Dobroești, transmite următoarele:

Anunț: Serviciul public comunitar local de evidență a persoanelor Dobroești, transmite următoarele:

a. Compartimentul evidența persoanelor, cu sediul în sat fundeni, șos. fundeni, nr. 134, comuna dobroești, va aplica următoarele reguli de conduită în derularea activității specifice cu publicul:
Activitatea cu publicul se va realiza numai pe bază de programare prealabilă la numerele de telefon: 0371/136.036 și 0371/137.136, de luni până joi între orele 8:30 – 16:30 și vineri între orele 8:30 – 14:00 și numai pentru soluționarea cererilor pentru cetățenii care nu dețin act de identitate în termen de valabilitate. fac excepție persoanele care solicită eliberarea actului de identitate pentru situații deosebite (pierderea, furtul, distrugerea actului de identitate)
• Numărul solicitanților aflați în sediul instituției în același timp va fi limitat la maxim 2 persoane;
• Zona de așteptare va fi în exteriorul clădirii (în curtea interoară);
• Personalul serviciului va îndruma permanent cetățenii.

b. Compartimentul stare civilă, cu sediul în sat Dobroești, Str. cuza vodă, nr. 23, comuna Dobroești, va aplica următoarele reguli de conduită în derularea activității specifice cu publicul:
• activitatea cu publicul se va realiza numai pe bază de programare telefonică și doar pentru: nașteri și decese, duplicate (doar urgențele justificate ale cetățenilor născuți în comuna dobroești); căsătorii (primiri dosare numai in situatia justificării urgenței). programările se pot face la numărul de telefon 0733.971.260, de luni până joi între orele 8:30 – 16:30 și vineri între orele 8:30 – 14:00;
• numărul solicitanților aflați în sediul instituției în același timp va fi limitat la maxim 2 persoane;
• zona de așteptare va fi în exteriorul clădirii (în curtea interioară);
• personalul serviciului va îndruma permanent cetățenii.

Având în vedere situația existentă apelăm la înțelegerea cetățenilor pentru a solicita eliberarea actelor de stare civilă și identitate doar în situații urgente.